Μιχάλης Λυτός Ορθοπαιδικός

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Κ.ΛΥΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1996).Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια για ένα χρόνο ήταν ιατρός στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων (1998)Ακολούθως εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό ιατρείο) στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου και στη συνέχεια στο Κέντρο υγείας Καρπάθου.(2000).Στα πλαίσια της ειδικότητας παρακολούθησε γενική χειρουργική στο Β΄ Χειρουργικό κλινικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πειραιά ΄Μεταξά ΄.

Ειδικεύτηκε στη Θωρακοχειρουργική (Θωρακοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος “Η Σωτηρία”) καθώς επίσης και στην Πλαστική Επανορθωτική (Κλινική Πλαστικής Επανορθωτικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Ι.Κ.Α. “Γ. Γεννηματάς”).

Επιπρόσθετες εξειδικεύσεις μου είναι η παιδοορθοπαιδική (Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων “Η Αγία Σοφία”), οι αθλητικές κακώσεις και η οστεοπόρωση.

Απέκτησε την ειδικότητα της Ορθοπεδικής και τραυματιολογίας στην 4η ορθοπεδική του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας ,(τμήμα αθλητικών κακώσεων και άκρου ποδός),το έτος 2006.

Επίσης ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα στο Νοσοκομείο St Vinsenz Hospital ( Cologne ,Germany) External Fixation.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης :

Metropolitan Hospital
ΑΘΗΝΑΙΟΝ ( ΟΜΙΛΟΣ EUROMEDICA )
Mediterraneo Hospital